Saya Sayang OSTEMATRIX

Assalamualaikum,

Ostematrix
Ostematrix

Hari Selasa, 18 Ogos 2015, order Ostematrix 2 botol. Hari Rabu, 20 Ogos 2015, petang dah sampai. Pantas delivery Shaklee ni. Order online je setakat ni. HQ baru Shaklee pun belum berkesempatan nak jejak kaki. Rasanya kalau dari rumah saya ke Shaklee HQ tu, lebih RM10 ringgit kosnya. Jadi lebih baik order online sebab delivery charges RM10 tak kira berapa berat produk.

Beli 2 Ostematrix sebab saya ni ada masalah sukar lelap. Kalau dah tidur pula senang terjaga! Eh! Stress tau! Masalah kekurangan magnesium sebenarnya. Ye laa..makan pun entah apa-apa. Macam mana nak dapat sumber magnesium dari makanan kan? Jadi saya top-up dengan supplemen Ostemarix dar Shaklee ni yang ada kalsium & magnesium dalamnya.

Tulang reput? Insya’Allah belum lagi sebab saya suka dairy products so sumber kalsium untuk menguatkan tulang tu banyak la. One thing yang saya suka pasal Ostematrix ni sebab magnesium dalamnya relax the muscle. Jadi kalau banyak berjalan sampai sore muscle tu, elok la makan Ostematrix. Cepat baik! Kadang-kadang sebab magnesium ni relax the muscle la, mudah lawas pagi-pagi. Kalau makan 4 biji malam tu, esok pagi nak siap-siap ke ofis atau hantar anak ke sekolah, elok la tunggu barang 10 minit dulu. Sebab sakit perut dia ni, terus je melabur! Takde nak tunggu-tunggu dah. So be careful ye. Haha.

Salam sayang,

HUDA MAHMUD
Shaklee Independent Distributor
928995

==================================
UNTUK ORDER OSTEMATRIX KLIK SINI
==================================

What's Your Adventure Today

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s