Saya Sayang OSTEMATRIX

Assalamualaikum,

Ostematrix
Ostematrix

Hari Selasa, 18 Ogos 2015, order Ostematrix 2 botol. Hari Rabu, 20 Ogos 2015, petang dah sampai. Pantas delivery Shaklee ni. Order online je setakat ni. HQ baru Shaklee pun belum berkesempatan nak jejak kaki. Rasanya kalau dari rumah saya ke Shaklee HQ tu, lebih RM10 ringgit kosnya. Jadi lebih baik order online sebab delivery charges RM10 tak kira berapa berat produk.

Beli 2 Ostematrix sebab saya ni ada masalah sukar lelap. Kalau dah tidur pula senang terjaga! Eh! Stress tau! Masalah kekurangan magnesium sebenarnya. Ye laa..makan pun entah apa-apa. Macam mana nak dapat sumber magnesium dari makanan kan? Jadi saya top-up dengan supplemen Ostemarix dar Shaklee ni yang ada kalsium & magnesium dalamnya.

Tulang reput? Insya’Allah belum lagi sebab saya suka dairy products so sumber kalsium untuk menguatkan tulang tu banyak la. One thing yang saya suka pasal Ostematrix ni sebab magnesium dalamnya relax the muscle. Jadi kalau banyak berjalan sampai sore muscle tu, elok la makan Ostematrix. Cepat baik! Kadang-kadang sebab magnesium ni relax the muscle la, mudah lawas pagi-pagi. Kalau makan 4 biji malam tu, esok pagi nak siap-siap ke ofis atau hantar anak ke sekolah, elok la tunggu barang 10 minit dulu. Sebab sakit perut dia ni, terus je melabur! Takde nak tunggu-tunggu dah. So be careful ye. Haha.

Salam sayang,

HUDA MAHMUD
Shaklee Independent Distributor
928995

==================================
UNTUK ORDER OSTEMATRIX KLIK SINI
==================================

Advertisements

4 Langkah Mudah Mendapatkan Supplemen Shaklee untuk General Anxiety Disorder

Assalamualaikum,

Saya Huda Mahmud

Pengedar sah Shaklee (Shaklee Independent Distributor)  ID no. 928995 yang membantu mereka yang ada General Anxiety Disorder di Malaysia mencapai kesihatan mental yang baik secara semulajadi.

Supplemen Shaklee untuk kawal Anxiety Disorder
Supplemen Shaklee untuk kawal Anxiety Disorder

Pada 1hb Ogos 2015 hingga 31 Ogos 2015 (31 hari), saya akan berkongsi dengan anda tawaran hebat untuk Anxiety sufferer di Malaysia supaya anda dapat mengawal Anxiety anda & menjalani hidup yang tenang tanpa otak ligat memikirkan kerisauan yang berpanjangan

Jika anda rasa tidak berbaloi membeli supplemen, maka mungkin sudah tibanya anda merubah fikiran dan mencuba produk Shaklee

Kenapa?

===========================
Kerana produk-produk Shaklee
===========================

  1. Sentiasa Selamat dengan 4 langkah – pengecaman herba oleh ahli botanic, pengesahan herba melalui ujian kimia LCMS Technique, analisis kuantitatif terhadap bahan aktif kimia & ujian oleh pihak ke-3 bagi 358 bahan cemar & kontaminasi secara biologi
  2. Sentiasa Berkesan kerana sehingga kini terdapat lebih 100 kajian saintifik yang diterbitkan berkaitan nutrisi dan kesihatan dan penemuan-penemuan kajian terbaru Shaklee (Shaklee Landmark Study) yang menyokong kenyataan Individu-individu yang mengambil supplemen Shaklee memilik tahap kesihatan yang lebih baik
  3. Sentiasa Mesra Alam kerana Shaklee berusaha menjadi contoh dengan memimpin aktiviti berkaitan alam sekitar bermula tahun 1960 hingga sekarang.

Sebenarnya, ada banyak lagi. Tapi cukup untuk anda faham 3 manfaat utama ini kerana saya tahu ia sangat penting untuk kesihatan anda

=============================================================
Cara untuk mendapatkan supplemen Shaklee ini adalah seperti berikut:
=============================================================

  1. Hubungi saya melaui email huda.mahmud@gmail.com
  2. Bank in duit ke akaun CIMB Huda Mahmud 7606130410. SILA NYATAKAN huda.mahmud@gmail.com dalam ruang E-mel jika membuat pembayaran online
  3. Selepas daftar dan bayar, saya akan hantar resit pembayaran terus ke emel anda. Bagi saya 24 hingga 48 jam untuk sahkan pembayaran
  4. Jika pembayaran telah jelas, supplemen Shaklee akan dihantar ke alamat yang boleh dihubungi oleh pihak kurier

Atau,

Jika anda lebih selesa mendapatkan supplemen Shaklee sendiri and boleh

Klik sini –>> Supplemen Shaklee

Salam Sayang,

HUDA MAHMUD
Shaklee Independent Distributor
928995