Kisah Orang Ada Anxiety

(This article will be in Bahasa Melayu)

Assalamualaikum,

Lama kan saya tak menulis sini. Maaf, bukan sengaja tapi keadaan kebelakangan ni tak membantu untuk menulis. Kesihatan mental menurun sekejap. Sekejap je, tak lama pun. B-Complex, Omega Guard & Ostematrix sentiasa ada untuk membantu menaikkan semula tahap kesihatan mental saya, yakni mengurangkan tahap General Anxiety Disorder.

Anyway, ni nak share kisah Fazuan yang saya kenal melalui blog ni. Fazuan, akak share ye. Dah overdue lama sangat cerita awak ni. Baca cap screen di bawah ye.

image

image

image

Salam sayang,

Huda Mahmud
0122794197
SID No. 928995

2 thoughts on “Kisah Orang Ada Anxiety

What's Your Adventure Today

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s