Testimoni: Herb-Lax

Assalamualaikum,

Siapa lagi nak bagi testimoni kalau bukan diri sendiri kan. Sendiri yg guna mestilah ada kesannya. Shaklee Effect.

Ok, saya guna Herb-Lax ni sejak tahun lepas. Tapi jarang ambik la. Sekali-sekala dalam sebulan. Sebenarnya beli ni sebab nak lengkapkan set kurus Shaklee – Cinch Shake Mix, Cinch Tea Mix, Omega Guard, Lecithin & Alfalfa Complex.

Efek Herb-Lax ni saya boleh katakan okay. (Saya tak berapa gemar berbanding Alfalfa Complex). Herb-Lax ni selalunya saya ambil bila sepanjang hari tu saya makan banyak lebih dari biasa. So taknak lemak-lemak terkumpul dalam badan cepat, maka penyingkiran makanan harus berlaku dengan pantas – this is where Herb-Lax comes into the picture.

Selalu saya ambil 4 biji malam. Dan esoknya, setelah 1 jam bangkit dari tidur proses pembuangan akan berlaku. Ni berak yang tak boleh tahan-tahan tau..ko terasa perut dah semacam gi terus jamban! Yang saya tak gemar sangat Herb-Lax ni dia bukan bersihkan usus sekali sehari. Kadang-kadang boleh 2-3 kali la ko ke jamban. Tu yang saya tak gemar sangat. Tapi yg bestnya adalah kita tak cirit! Haa..ni penting ok..kalau cirit nanti dehydrate macam ambik julap pulak. So kiranya Herb-Lax ni deep cleasing kita punya usus beberapa kali sehari dengan syarat kena minum air banyak. Air tak banyak tak jalan proses lawas ni.

image

Alfalfa Complex pulak memang saya ambik hari-hari, 5 biji pagi sebelum sarapan & 5 biji malam sebelum tidur. Yang sebelum tidur saya ambik sekali dengan Ostematrix. Alfalfa Complex ni memang buat kita berak hari-hari tapi sekali je la. Maknanya makanan yang kita makan the day before tu dah keluar. Alfalfa Complex lebih pada detoks keseluruhan badan. Kalau jenis yang banyak jerawat tu cuba amalkan Alfalfa Complex, mesti ada pengurangan sebab toksin dah takde dalam badan.

Jadi inilah testimoni saya dengan Herb-Lax ni. Nak kata berat badan turun tu tak la sebab sekarang ni saya pun bukan ambik full set kurus Shaklee. Tapi yang penting tak naik. Badan pun tak terasa sluggish.

So korang nak cuba tak produk selamat ni?

Jemput la SMS @ WhatsApp @ Telegram saya ye.

Salam sayang,

Huda Mahmud
Shaklee ID no.: 928995
H/p: 012-2794197
Email: huda.mahmud@gmail.com

What's Your Adventure Today

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s