Demam di Hari Raya

Assalamualaikum,

As I’m writing this I’m actually on my way to Mersing, Johor from Klang, Selangor. Untung ada driver ni. Saya boleh rehat. Well, actually saya demam sejak 2 Syawal. Sedihnya tak dapat beraya. Sempat ziarah saudara mara on 1 Syawal je. Ni pun sebenarnya gagahkan diri nak balik Mersing walhal grandparents takde dah. Cuma pakcik makcik & cousins kat rumah pusaka tu. Kalau tak gagahkan diri, memang miss la balik Mersing once a year ni.

Camne plak boleh demam? Well, kalau siapa yang beraya di Klang, Shah Alam & Bangi mesti tahu hari pertama Syawal jerebu agak teruk! Saya beraya sekitar Klang, KL & Bangi jadi affected juga la dengan jerebu. Malam tu dah start bersin & selsema. Pagi 2 Syawal dah demam selsema. Agak teruk juga la.

image

Mujur juga la bawa balik kampung SUSTAINED RELEASE VITA-C & ZINC COMPLEX. 2 supplemen ni, selain dari untuk mendapatkan kulit yang cantik dari dalam, boleh juga membantu mengurangkan kesengsaraan kesan demam selsema ni. Tak menyeluruh pun tapi sikit sebanyak la insya’Allah.

image

Tapi kalau nak power lagi cepat baik boleh cuba NUTRIFERON terus! Ni memang defend immune sistem badan kita. Mana-mana unsur jahat biasa yg nak serang kesihatan kita (demam, batuk, selsema) insya’Allah Nutriferon ni akan keluarkan perisainya tangkis serangan penjahat. (*゚▽゚)ノ

image

Salam sayang,

Huda Mahmud
Shaklee ID no.: 928995
H/p no: 012-2794197 (SMS & WhatsApp only)

P/s: nak sambung tidur dalam perjalanan ( ̄. ̄)

What's Your Adventure Today

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s