Kini Anda Boleh Order Sendiri…

Assalamualaikum,

Macamana puasa anda setakat ni? Dah hari-hari akhir Ramadhan ni sayu pulak rasa. Bulan penuh barakah ni sedih nak tinggalkan dia. Nak raya pun takdelah beria sangat, dengan pelbagai peristiwa yang berlaku seluruh dunia ni, kita nak happy pun rasa bersalah sangat. Maybe it’s just me..feeling empathy terlebih (^__^)

Anyway, ada berita baik untuk semua pembaca blog ni.

Sekarang ni anda boleh beli produk Shaklee direct terus dengan Shaklee sendiri. Ye la, zaman sekarang ni banyak sangat penipu online kan. Kita yang berbisnes jujur ni pun kena tempiasnya. Kalau anda tak yakin nak bank in duit dengan saya untuk beli produk yang saya sebut-sebut dalam blog ni, kini anada tak perlu risau. Insya’Allah di setiap entry blog saya akan sediakan LINK yang korang boleh klik yang akan direct ke e-shop Shaklee. Nama khas dia E-SELL.

Basically korang kena ada kad kredit/debit untuk belian online ni. Isi semua maklumat dan Shaklee akan deliver direct ke alamat yang korang specified. Jangan bagi alamat yang korang tak sure bila ada pulak..nanti lambat dapat produk Shaklee kesayangan korang tu.

Saya akan update setiap entry blog ni dengan LINK yang korang boleh KLIK untuk beli produk Shaklee. Harus diingatkan, setiap link adalah mengikut produk yang saya review/cerita dalam entry. Ada yang satu-satu & ada yang ikut set.

Lepas dah beli dengan saya melalui e-Sell ni sudah tentu saya bagitau cara makan & jadual pengambilan. Ni khidmat pelanggan saya dengan korang tau (^__^)

Ok selamat membeli & selamat berpuasa hari-hari akhir Ramadhan.

 

Salam sayang,

HUDA MAHMUD

NO. ID SHAKLEE: 928995

NO. H/P: 012-2794197 (SMS & WHATSAPP SAHAJA)

What's Your Adventure Today

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s