SHAKLEE Alfalfa Complex : Mengajar Sabar & Tabah

Assalamualaikum,

Salam Ramadhan ke-18 buat semua pembaca yang dikasihi.

Ada tak kat sini yang pernah beli Alfalfa Complex tapi lepas tu stop makan? Ramaikan…

Saya tahu sebab apa. Sebanya kesan ‘healing crisis’ tu yang buat orang tak tahan dengan Alfalfa Complex. Alfalfa Complex ni panas macam jamu. Lagipun dia adalah langkah pertama untuk detoks badan. Sudah tentu jika air tak cukup 2 liter, for sure kesan ‘healing crisis’ tu teruk.

Apa yang orang akan rasa/alami kalau makan Alfalfa Complex (ada yang berdasarkan pengalaman sendiri juga) adalah:

  1. Badan panas
  2. Naik jerawat yang amat banyak
  3. Sakit kepala
  4. Sakit-sakit otot
  5. Susah nak berak/sembelit

Tu antaranya. Tapi sebab tak sabar & tak tahan dengan kesan penyembuhan (healing crisis) ni ramai yang berhenti pengambilan Alfalfa Complex separuh jalan. Ramai yang stop.

Ketahuilah, ‘healing crisis‘ ni paling lama pun 3 bulan. Ada yang takde langsung alami kesan penyembuhan ni. Bergantung pada kondisi badan masing-masing. Kalau jenis makan pun banyak junk food, tak eksesais, stress sentiasa sudah tentu akan alami krisis penyembuhan yang agak teruk. Sebabnya? Toksin banyak dalam badan & kurang minum air.

Tapi kalau sabar & tabah hadapi ‘healing crisis‘ ni, insya’Allah korang akan dapat manfaat yang baik dari Alfalfa Complex ni (provided you drink at least 2 liters of water everyday). Antaranya:

  1. Badan kurang toksin & terasa cergas
  2. Kurang mendapat sakit-sakit biasa – demam, selsema & pening kepala – kerana dah kurang toksin dalam badan
  3. Mudah membuang air setiap hari & sistem pelawasan yang sempurna
  4. Mengurangkan kandungan gula dalam darah
  5. Kurang jerawat / takde jerawat
  6. Bau badan kurang / tiada.

Tapi itulah, nak dapat manfaat di atas atau apa-apa sebab utama makan Alfalfa Complex, kuncinya adalah SABAR, TABAH & MINUM AIR 2 LITER SEHARI

Ok, siapa nak beli Alfalfa Complex, ada 2 saiz, boleh klik di bawah ni. Korang akan di-direct ke website Shaklee sendiri & boleh beli secara online dengan selamat tanpa melalui saya.

Alfalfa Complex Besar

Alfalfa Complex Kecil 

 

Salam sayang,

HUDA MAHMUD

Shaklee ID no.: 928995

H/P no: 012-2794197

2 thoughts on “SHAKLEE Alfalfa Complex : Mengajar Sabar & Tabah

What's Your Adventure Today

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s