Seronok Jumpa Kenalan Baru Sebab SHAKLEE

Assalamualaikum, Selamat petang!

Dah tak sabar nak balik rumah untuk berbuka ye? Well, saya masih di ofis. Jam 5.30 petang baru balik. Sampai rumah dekat-dekat waktu berbuka juga.

Ok, apa yang saya nak katakan kali ini adalah, saya seronok bertemu dengan geng-geng baru yang ada anxiety & stress ni. Eh, bukan..bukan seronok sebab ada anxiety & stress tu, tapi seronok sebab akhirnya baru saya tahu bahawa ada ramai orang di luar sana yang ada masalah macam saya.

Dulu saya ingat ni masalah Mat Saleh je sebab diaorang kan selalu highlight masalah ni in public, tapi tidak kita. Rupanya sangkaan saya meleset. Dan saya rasa ramai yg suffer in silence kan. Nak adu pada orang lain, belum tentu faham apa yang kita alami dari segi mental & fizikal. Nak jumpa psychiatrist, tak tahu mana nak cari, berapa caj dia..maklumlah bukan semua kita ni ada duit sangat.

End up bila saya start blog ni rupanya ramai yang contact saya sebab masalah ni.Nice meeting you all. Saya tolong mana yang saya mampu. Macam support group pulak kan. Hehe.

Saya percaya siapa yg ada masalah anxiety, stress melampau & depress ni boleh la cuba supplemen sebagai salah satu alternatif kawalan masalah kita ni. Tak kira la apa-apa brand yang korang nak beli, tapi kalau nak beli dari saya, Shaklee sajalah yang saya jual (^__^)

Ok, selamat berbuka semua!

 

Salam sayang,

HUDA MAHMUD

SHAKLEE ID NO: 928995

H/P: 012-2794197  

P/s: Saya dah lupa bagaimana rasanya anxiety tu. Sangat bahagia sekarang!  

UPDATE:

Kepada yang nak order supplemen Shaklee untuk pengurusan anxiety & stress tapi takut & was-was takut kena tipu online boleh la order sendiri sekarang ni direct dari Shaklee. Kini ada boleh shopping tanpa was-was lagi dengan klik link di bawah ye.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=ff328be2f8736ee3709a537622dc4f90

What's Your Adventure Today

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s