Ramadhan & Alfalfa Complex

Assalamualaikum semua!

Hari ni dah masuk hari ke-2 Ramadhan 1435H. Macam mana puasa korang setakat ni? Ada tak yang ambik Alfalfa Complex setiap hari dan bila puasa ni tak tahu masa yang sesuai untuk makan?

Meh saya bagitau..tapi ni pendapat peribadi saya la ye. Saya cuma kongsi apa yang saya rasa.

Di bulan biasa saya selalunya saya consume Alfalfa Complex 5 biji pagi sebelum sarapan & 5 biji malam sebelum tidur. Jadi di bulan puasa ni saya tukar sikit caranya. Saya tak consume 5 biji Alfalfa Complex masa sahur. Saya cuma consume 5 biji sebelum tidur. Paling kuat pun saya consume 10biji terus sebelum tido.

Kenapa saya tak makan Alfalfa Complex masa sahur?

Kerana saya pernah cuba cara begini dan sepanjang puasa siang tu terasa sangat-sangat haus! Nak minum air buat hilang haus tak boleh. Memang jadi kering sangat-sangat bibir. Alfalfa Complex ni panas macam jamu dan sangat elok untuk buang toksin dalam badan, itu yang bila kita makan kita perlu minum air dengan banyak untuk membantu proses detoksifikasi. Takde air, memang berak keras juga la kita. Hehe.

 

wpid-Holiday-Best-Friends.jpg

 

Anyway, malam saya makan 5 biji Alfalfa Complex sekali dengan 4 biji Ostematrix. Hasil gabungan 2 ni memang terbaik la. Sangat lancar proses detoksifikasinya. Haha. Lagipun Ostematrix ni membantu sangat untuk memberi tidur yang lena & mengurangkan kekerapan terjaga. Nak nak dalam bulan puasa ni asyik la tak cukup tidur kan..

Psst..set yang sama juga saya tak pernah miss bawa semasa balik kampung & bercuti.

 

Salam sayang,

 

HUDA MAHMUD

Shaklee ID No.: 928995

012-2794197

huda.mahmud@gmail.com

What's Your Adventure Today

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s