Set-Set Gabungan Hebat dengan ALFALFA COMPLEX

Assalamualaikum,

Bulan Januari ni memang rancak la promosi Shaklee beli 6 percuma 1 untuk produk ‘signature’ Dr Shaklee sendiri iaitu ALFALFA COMPLEX. Baik botol kecik (330 tablet) atau botol besar (700 tablet), 2-2 tengah promosi ni. Jimat la kalau beli banyak sekaligus.

Ok, ALFALFA COMPLEX ni boleh digabungkan dengan supplemen Shaklee yang lain untuk fungsi-fungsi mengikut keperluan anda. Macam saya ni kan, saya ambik semua tau! Haha..tapi bukan la sebab nak memenuhi keperluan set-set ni.

Yang pasti saya mula-mula ambik ALFALFA COMPLEX + LECITHIN sebab nak kurus. Overweight tahap obes kelas 1 dah dulu wei..macam dugong. Hehe. Lepas tu ada bajet lebih sikit tamba ESP. Ha! Yang ni memang set slimming bajet la = ALFALFA COMPLEX + LECITHIN + ESP. Tidak la pula saya ambik sebab nak set menyusu ye pembaca sekalian. Tapi oleh kerana terbaiknya produk Shaklee ni maka set ALFALFA COMPLEX + ESP boleh juga dijadikan set menyusu tu! Jimat duit ko Senah!

Tapi ALFALFA + B-COMPLEX ni saya ambik sebab nak detoks untuk kurus & juga sebab nak kurangkan stress (happy pill la katakan). Tak sangka pulak gabungan dua ni boleh jadi set resdung. Saya memang ada resdung sejak dulu tapi terasa la sejak ada 2 ni memang tak pernah lagi resdung atau bersin pagi-pagi atau flu. Alhamdulillah OK!

Set-set ISTEIMEWA untuk anda dengan gabungan ALFALFA COMPLEX
Set-set ISTEIMEWA untuk anda dengan gabungan ALFALFA COMPLEX

Saya juga ambik OMEGA GUARD untuk kurus (saya ni semua nak cuba sebab nak kurus punya pasal), jadi bila bergabung dengan ALFALFA COMPLEX ni boleh la jadi set untuk gout. Eh, tapi saya takde gout la ye. OMEGA GUARD ni salah satu fungsinya selain dari mencairkan lemak dia mengurangkan inflamasi. ALFALFA COMPLEX pula untuk menurunkan tahap asid urik dalam badan yang menyebabkan gout tu.

GLA COMPLEX saya ambik bergabung dengan ESP sebenarnya. Nak dapatkan kulit cantik pulak. Memang dapat kulit canti, halus, lembut je. Rupa-rupanya ada hikmah saya ambik GLA COMPLEX ni sebab saya ada cyst yang tidak disedari sehingga ia pecah & menyebabkan saya kena emergency operation. Gabungan ALFALFA COMPLEX + GLA COMPLEX ni adalah sesuai untuk wanita yang mengalami masalah kesuburan. Untuk lelaki set lain pulak iaitu Zink & Vita-E.

Dan…produk terbaru yang saya cuba adalah VITA-C PLUS. Ni pun sebab nak kulit cantik, halus, lembap & cerah. Nak cuba COLLAGEN POWDER belum berkemampuan. Jadi cuba je dulu yang murah sikit. Rupa-rupanya memang sesuai jadi set kulit bila digabungkan dengan ALFALFA COMPLEX ni.

Haa..banyakkan saya makan supplemen ni. Apa nak buat, badan ni satu je yang nak dijaga. Kalau rosak mana ada spare part boleh dibeli.

Jadi kalau ibu-ibu, bapa-bapa, kakak-kakak, abang-abang, adik-adik nak cuba set-set istimewa ni boleh hubungi saya ye. Saya sedia memberi khidmat nasihat yang terbaik buat anda semua Insya’Allah.

Salam sihat & jangan lupa ORDER Shaklee dengan saya,

HUDA MAHMUD
0122794197
huda.mahmud@gmail.com

What's Your Adventure Today

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s