Eleh..Best Giler ke Bisnes Shaklee Nih?

Assalamualaikum,

Ye..memang best!

Wahaha..tajuk kontroversi habis tapi saya CONFIRM memang best. Sebab apa? Ini sebab-sebabnya:

1. MEMPUNYAI KESAN SAMPINGAN YANG HEBAT

– Kalau makan untuk sihat jadi cantik & kalau makan untuk cantik jadi sihat. Takde kesan sampingan buruk sebab ianya semulajadi. Shaklee bukan lah ubat ye.

– Contohnya, saya makan GLA COMPLEX asalnya untuk kulit cantik, tetapi tidak saya sangka sama sekali ia akan menjadi wajib untuk saya kerana saya ada cyst. Selama ini memang tidak sedar pun. Contoh lain, saya makan OMEGAGUARD untuk kecergasan minda kerana kandungan EHA & DHA yang berkualiti tinggi, tapi kesan sampingannya saya turun berat badan! Hebat ke hebat?

2. MENAMBAH NILAI DALAM HIDUP ORANG LAIN

– Hebat tak, bila kita hadiahkan atau belikan supplemen untuk ahli keluarga kita atau kawan-kawan kita, dan kita lihat perubahan positif dalam diri mereka.

– Apa perasaan kita bila anak buah kita selalu asthma bila kita bagi NUTRIFERON asthma dia cepat baik? Apa perasaan kita bila mak kita yang sering sakit sendi bertahun-tahun dapat bergerak dengan selesa selepas kita hadiahkan dia ADVANCE JOINT HEALTH TABLET? GEMBIRA bukan? Jadi HEBAT nya SHAKLEE ni bukan kerana nilai RM tetapi nilai KEGMBIRAAN yang boleh diberi kepada orang lain.

– Kalau yang nak berbisnes dengan SHAKLEE ni, tanamkan niat untuk menambah nilai dalam hidup orang lain, pasti anda akan gembira. Lagipun kalau anda SERIUS memang boleh dapat income yang berganda-ganda dengan hanya bermodalkan kurang dari RM100. Nak ke nak?

3. BISNES INI AKAN HIDUP WALAUPUN DI ZAMAN GAWAT, INSYA’ALLAH

– Saya tak ingat di mana saya baca, tetapi ada 4 jenis perniagaan yang akan bertahan ketika gawat dan antaranya adalah bisnes supplemen & kesihatan. Manusia ni, gawat ke tidak, yang pasti dia akan jaga kesihatan. Sakit kronik macam mana pun dia tak akan biarkan diri sakit tak berubat. Dia akan usaha sehabis mungkin untuk sembuh. Betul ke betul?

– Dan akhir sekali, produk SHAKLEE tengah laku sekarang ni. Amat laku! Awal tahun dahulu stok SHAKLEE jarang habis. Kalau habis pun, SHAKLEE akan keluarkan notis rasmi bagitahu semua pengedar. La ni, tak menyempat-nyempat! Asyik je habis stok! Takde notis rasmi, tahu-tahu je dah habis bila tengah order di kaunter. Kejap ada, kejap takde..lepas tu ada balik. Mujur juga stok banyak di gudang di Malaysia, cuma di Home Office & Cawangan sahaja cepat habis kerana ramai dah tahu kebaikan produk SHAKLEE ni jadi kena tunggu 3-4 hari untuk re-stok balik.

– Nak tahu ramai ke tak orang yang beli Shaklee ni, cuba anda pi Home Office sekali dan anda akan lihat ramai orang sabar menunggu untuk membuat order. Silap-silap 3 jam menunggu!

4. BEST GILER SEBAB DAH ONLINE.

– Ini perkembangan terbaru SHAKLEE. Pada 2/10/2013 dilancarkan sistem online untuk semua pengedar. Sekarang ni nak order barang, nak cek berapa bonus dapat, nak sponsor downline atau istilah bestnya, cari anak, semus bileh dihujung jari sahaja.

Itulah bestnya bisnes SHAKLEE ni kerana modal kecik je tak sampai RM100, tetapi keuntungan yang boleh didapati tu berganda-ganda jika ada USAHA, SABAR, TABAH, HATI KENTAL & SEMANGAT INGIN BERJAYA. Saya tidak kata anda dapat segera tapi pasti dapat jika segera. Faham ke faham?

Paling BEST, anda akan kenal sahabat-sahabat baru. Tak pernah bersua muka, tetapi amat mesra walaupun cuma di alam maya.

Nak tahu in details, boleh hubungi saya. Khidmat nasihat & penerangan FREE sahaja. Tiada sebarang caj tersembunyi dikenakan ^__^

Selamat berbisnes,

HUDA MAHMUD
0122794197
huda.mahmud@gmail.com

SID: 928995 | WhatsApp: 0122794197

What's Your Adventure Today

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s