Shaklee-ku Pergi Melancong

Assalamualaikum,

Salam Jumaat semua. Moga hari ni happy saja ye. Tak mahu marah-marah..teehehe.

Hari ni sampai Selasa, 25/9/2013 saya tiada di Malaysia. Pergi melancong kejap. Dekat je pun.

Yang penting bekal SHAKLEE-ku harus dibawa! Nak maintain sihat 5 hari ni saya malas nk letak dalam bekas kecik. Angkut semua botol-botol supplemen. Nak tahu apa saya bawa?

Haa…inilah dia:

image

Bekal wajib Shaklee-ku untuk melancong ni adalah:

#OMEGA GUARD – hapuskan lelemak walaupun melancong
#LECITHIN – buang lelemak makanan pelancong
#B-COMPLEX – kurangkan stress melancong
#ALFALFA COMPLEX – membuang dengan lancarnya ketika melancong
#OSTEMATRIX – tidur dengan cukupnya walaupun melancong
#GLA COMPLEX – kulit flawless walaupun melancong

Ahaks! Tak boleh blah betul betapa ‘VAIN’nya saya.😀

Cinch Shake Mix saya bawa sikit letak dalam bekas. Bukan sebab nak diet tapi nak maintain kulit flawless ni agak vain lagi di situ haha. ESP dah habis jadi saya guna gabungan Cinch Shake Mix & GLA lah dulu. Kenyang dapat, flawless skin dapat.

HUDA
SID: 928995
0122794197

What's Your Adventure Today

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s