Mengatasi Masalah Perut Buncit

Assalamualaikum,

Saya sudah mengamik Omega Guard ni masuk 2 bulan. Sebab utama ambik Omega Guard ni sebab saya banyak berjalan. Ye lah, nak buat inspection bangunan ingat sekejap ke? Inspection 2 jam pun saya dah berjalan 7km tau! Mau taknya sakit lutut! So bila ambik Omega Guard ni 3 biji sehari rasa smooth je semua sendi-sendi ni.

Then perasan, perut I makin kempis la! Wahahaha..bangga gitu. Ko henggat senang nak kempiskan perut dengan exercise je? Makan kena jaga juga tau

Yang buat kita buncit ni adalah VISCERAL FAT. Apa itu visceral fat?

Visceral Fat
Visceral Fat

Bahaya ke Visceral Fat ni?

Ia bahaya kerana ia boleh membawa kepada sakit jantung  & type 2 diabetes.

Jadi bagaimana Omega Guard ni bantu kempis kan perut @ buang visceral fat ni?

Terjadinya Visceral fat dalam perut kita ni disebabkan oleh lemak trans fat & juga oleh cortisol (yang terhasil dari stress & tension yang sangat kronik). Jadi, pengambilan lemak omega-3 dalam diet seharian kita akan reverse effect ni.

Lemak Omega-3 boleh didapati dari ikan – salmon, tuna, mackerel, sardines – walnut & flaxseed. Mana nak cari semua ni kat Malaysia kan? So jalan mudah beli la omega-3 capsules yang banyak terjual di pasaran ni

Kenapa harus pilih Shaklee Omega Guard?

Omega Guard Shaklee mengandungi kandungan lemak omega-3 yang TERBAIK yang diekstrak dari ikan-ikan yang saya sebut di atas tu. Lepas tu Omega Guard ni merupakan minyak ikan PALING TULEN di dunia! Mana taknya, ekstrak dari IKAN tu sendiri tau, bukan dari HATI MINYAK IKAN.

Segala macam mak nenek asid lemak Omega 3 semulajadi ada dalam Omega Guard ni – EPA, DHA, ALA, etc. Sebab tu BAIK UNTUK PERKEMBANGAN OTAK kanak-kanak juga tau.

See? All-in-one function Omega Guard Shaklee ni

Tapi takdela ko makan sebotol dah kempis perut! Ni bukan ubat! Ni supplemen..faham?!

Kena serta sekali dengan senaman & jaga pemakanan baru berkesan Omega Guard ni nak bantu kempiskan perut buncit tu, ok…

 

wpid-20130511_181538.jpg
Omega Guard – RM136.00 (90 capsules)

Jadi tunggu apa lagi? Marilah order dengan saya ^__^

Salam sayang

SID: 928995

0122794197

What's Your Adventure Today

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s