Mengatasi Masalah Perut Buncit

Assalamualaikum,

Saya sudah mengamik Omega Guard ni masuk 2 bulan. Sebab utama ambik Omega Guard ni sebab saya banyak berjalan. Ye lah, nak buat inspection bangunan ingat sekejap ke? Inspection 2 jam pun saya dah berjalan 7km tau! Mau taknya sakit lutut! So bila ambik Omega Guard ni 3 biji sehari rasa smooth je semua sendi-sendi ni.

Then perasan, perut I makin kempis la! Wahahaha..bangga gitu. Ko henggat senang nak kempiskan perut dengan exercise je? Makan kena jaga juga tau

Yang buat kita buncit ni adalah VISCERAL FAT. Apa itu visceral fat?

Visceral Fat
Visceral Fat

Bahaya ke Visceral Fat ni?

Ia bahaya kerana ia boleh membawa kepada sakit jantung  & type 2 diabetes.

Jadi bagaimana Omega Guard ni bantu kempis kan perut @ buang visceral fat ni?

Terjadinya Visceral fat dalam perut kita ni disebabkan oleh lemak trans fat & juga oleh cortisol (yang terhasil dari stress & tension yang sangat kronik). Jadi, pengambilan lemak omega-3 dalam diet seharian kita akan reverse effect ni.

Lemak Omega-3 boleh didapati dari ikan – salmon, tuna, mackerel, sardines – walnut & flaxseed. Mana nak cari semua ni kat Malaysia kan? So jalan mudah beli la omega-3 capsules yang banyak terjual di pasaran ni

Kenapa harus pilih Shaklee Omega Guard?

Omega Guard Shaklee mengandungi kandungan lemak omega-3 yang TERBAIK yang diekstrak dari ikan-ikan yang saya sebut di atas tu. Lepas tu Omega Guard ni merupakan minyak ikan PALING TULEN di dunia! Mana taknya, ekstrak dari IKAN tu sendiri tau, bukan dari HATI MINYAK IKAN.

Segala macam mak nenek asid lemak Omega 3 semulajadi ada dalam Omega Guard ni – EPA, DHA, ALA, etc. Sebab tu BAIK UNTUK PERKEMBANGAN OTAK kanak-kanak juga tau.

See? All-in-one function Omega Guard Shaklee ni

Tapi takdela ko makan sebotol dah kempis perut! Ni bukan ubat! Ni supplemen..faham?!

Kena serta sekali dengan senaman & jaga pemakanan baru berkesan Omega Guard ni nak bantu kempiskan perut buncit tu, ok…

 

wpid-20130511_181538.jpg
Omega Guard – RM136.00 (90 capsules)

Jadi tunggu apa lagi? Marilah order dengan saya ^__^

Salam sayang

SID: 928995

0122794197

Setelah 4 bulan dengan Shaklee

Assalamualaikum,

Saya mula diperkenalkan Shaklee oleh kawan saya, iaitu Aishah Amin. Dia selalu iklan produk-produk Shaklee jadi suatu hari saya terpikat untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk-produknya dan apakah ia boleh baiki kesihatan saya.

Oleh kerana saya tidak pernah ambil supplemen seumur hidup, maka wajar saja Aishah perkenalkan kepada saya supplemen asas – Multivitamin Vita-Lea & B-Complex. Ini adalah kerana saya mengalami sakit-sakit akibat stress yang melampau.

Dipendekkan cerita, sekarang dah lebih 4 bulan saya dengan Shaklee. Rasanya saya antara pengguna yang paling banyak guna produk Shaklee 🙂 Setiap produk Shaklee yang saya ambik membuahkan simptom-simptom healing crisis yang sangat teruk! Saya sangka sekali badan kita dah serasi dengan supplemen, tiada lagi healing crisis yang akan berlaku jika saya mencuba supplemen yang baru. Salah sangkaan saya rupanya. Ini menunjukkan badan & sel-sel saya tidak sihat! Manakan tidak, dengan kerja yang sangat sibuk, nak makan makanan yang berkhasiat pun tidak sempat. Kalau nak cepat, fast food & junk food sahaja lah jawapannya.

Beberapa minggu lepas saya cuba produk baru iaitu Meal Shake. Baru beberapa hari saja cuba, healing crisis yang baru muncul. Kali ni bibir terlampau kering & pecah. Itu menunjukkan tahap toksin tinggi dalam perut saya. Jika dulu saya minum 2 liter air sehari, ia tidak mencukupi. Saya minum 3 liter air untuk lebih selesa, sementelahan pula sekarang musim panas!

Jika tak sempat nak minum air yang cukup, maka saya bancuh Performance Orange sahaja, iaitu satu lagi produk dari Shaklee yang memberi hidrasi yang maksimum. Iainya amat baik untuk ahli sukan. Orang demam pun boleh ambik ni juga.

Setelah 4 bulan dengam Shaklee, saya amat gembira. Tidak pernah saya mendapat kesihatam optimum sebegini rupa sepanjang 6 tahun yang lepas. Tidak syak lagi, saya tidak salah pilih.

Salam sayang,

image

SID: 928995 | WhatsApp: 0122794197

Pure Hydration

Assalamualaikum,

Semakin lama saya semakin menambah produk Shaklee dalam hidup saya. Yang terbaru saya mengambil Shaklee Performance. Rasa macam air oren walaupun adalah hint sikit air 100Plus tu.

 

RM82.50 (539g)
RM82.50 (539g)

 

Shaklee menggelarkannya PERFORMANCE DRINK ialah kerana telah terbukti di makmal (ujian makmal bersama-sama high-level athletes) bahawa:
  1. Meminimumkan kehilangan cecair untuk memantapkan hidrasi badan. Kurang rasa haus.
  2. Mengalirkan elektrolit sepenuhnya ke seluruh badan, termasuklah kalsium & magnesium (tiada pada minuman isotonik jenama lain).
  3. Menstabilkan paras glukosa di dalam darah untuk mengekalkan tenaga berterusan, serta menambah stamina.
Performance Drink ini sesuai diambil ketika :
  • cuaca panas melampau (badan dehydrated)
  • badan tidak sihat (demam/ selesema/ cirit-birit)
  • beriadah
  • dan lain-lain lagi.
 
Golongan yang sesuai mengambil Performance Drink
  1. Mereka yang aktif bersukan .
  2. Mereka yang berpuasa (diambil semasa sahur dan berbuka).
  3. Mereka yang menghidap gout.
  4. Ibu yang menyusukan anak.
  5. Ibu hamil yang mengalami muntah kronik (terutama muntah air) akibat dari morning sickness, dan tiada selera makan.
  6. Mereka yang kurang minum air.
  7. Mereka yang kerap sakit kepala.
  8. Bila rasa nak demam, atau sedang demam.
  9. Kanak-kanak yang demam.
  10. Menggantikan minuman ringan terutama yang berkarbonat (kerana Performance Drink tiada karbonat!)

 

P/s:

  1. I’m preparing myself for the upcoming month of Ramadhan, so this Shaklee Performance is good to keep me hydrated during the fasting month (since I work on site half the week anyway) & to keep me energized for the ibadah
  2. Performance adalah salah satu dari set Might 3 Gem Programme – ESP + Meal Shakes + Performance

10 Best Supplements

Assalamualaikum,

Top 10 best supplements

10 Best Supplements
10 Best Supplements

1. Fish Oil

Fish oil is known for delivering omega-3’s, essential fats that our bodies can’t make on our own so must get them from our diet. Even if you eat fish one to two times per week, you won’t be taking in enough omega-3’s to meet your body’s needs. By taking a high quality fish oil, you can reduce triglycerides, lower your risk of heart disease, improve recovery from exercise, protect your brain health, and potentially lower your risk of diabetes. Omega-3’s may even help with losing body fat. When choosing a supplement, pay seek brands that deliver a minimum of 2 g EPA and DHA (two of the three acids in omega-3s) daily.

2. Vitamin D

Plenty of data has suggested that the majority of Americans have less than optimal levels of Vitamin D. That’s not surprising – the nutrient is tough to get from food (though canned salmon, milk, and sardines are all good sources), and the only other method is sunlight. If you live north of Atlanta, the sun isn’t strong enough from November to March for you to make sufficient amounts. And even when you are outside, most people are covered with clothing and/or suntan lotion. Most experts agree that supplementing with at least 1000 IU’s daily is a good start.

3. Whey Protein

Whey protein is not an essential supplement, but it is a good one to have on hand. Because whey is high in branched-chain amino acids, it can aid recovery from exercise. More importantly, whey protein is a quick, convenient source of quality calories. Add some to fruit or a scoop of nut butter and you’ve got a perfect on-the-go meal that takes 60 seconds to make.

4. Green Products

While not a replacement for fruits and vegetables, Greens products (fruit and vegetable concentrates) are a good “insurance” policy if your produce consumption is lower than idea. Less than 6% of men and 9% of women aged 5 to 34 consume the recommended minimum of five servings of fruits and vegetables each day. Greens can help fill this void. They’re especially handy when real produce is hard to come by, like during times of heavy travel.

5. Probiotics

Here’s the deal — there are millions of different strains of bacteria in our guts. Some are good. Others, not so much. The bacteria in your gut can influence your overall health, digestion and immune system. Probiotics can help replenish and nourish your internal supply of good bacteria, sometimes leading to less gas, bloating, and abdominal pain. Aim for a product from a trusted brand that lists at least 3 billion organisms per serving. Keep it refrigerated after opening to protect those organisms.

6. Turmeric (Curcumin)

Turmeric is a spice commonly used in Indian dishes, and a key component in the spice is curcumin. Hundreds have studies have suggested that curcumin possesses a wide range of beneficial health properties, including a 2010 study that suggested curcumin has anti cancer, anti viral, anti arthritic and anti inflammatory properties. The nutrient’s very strong anti inflammatory actions are seen as one of the primary drivers of these benefits. You could just add turmeric to your foods if you enjoy that flavor, or seek a curcumin supplement that delivers around 500 mg daily.

7. Cinnamon

Another powerful spice, cinnamon has one of the highest antioxidant levels of any of the spices. Several studies have shown that cinnamon may improve insulin sensitivity, which improves utilization of carbohydrates and leads to better blood sugar control. Sprinkle it in shakes, on oats, yogurt, cottage cheese or wherever you’d enjoy the added flavor. Or if you want the assurance of getting a specific dose, you can choose a supplement. Studies have shown that 1g daily (about 1/2 teaspoon) is sufficient. Note: Cinnamon comes in two varieties — Ceylon and cassia cinnamon – and most benefits have been linked to the cassia variety. Another note: If you have blood sugar issues, exercise caution if combining cinnamon with other diabetes drugs or supplements for blood sugar control.

8. Psyillium

Psyillium is a soluble fiber that can help lower cholesterol, regulate blood sugar in people who have diabetes, and help “move things along” if you’re a bit backed up. If you choose to supplement, start with small doses and build over time. Adding too much fiber too soon can cause some, ahem, odorous side effects.

9. Creatine

This one has stood the test of time. Creatine is one of the most extensively studied nutritional supplements, both in clinical research and by real-life athletes, and to date most findings indicate one thing: Creatine works. The supplement may enhance muscle function during high-intensity exercise, and cause muscle hypertrophy, likely due to increased water retention by muscle cells, although some data suggest there may be gains in muscle fiber diameter as well. Vegetarians may have a greater response to supplementation because of their limited intake of dietary creatine. While some advocate creatine loading, it isn’t necessary. Adding 3-5g per day can help improve strength or speed, or help you add on weight.

10. Beta Alanine

β-Alanine supplements have garnered interest over the last several years as several research investigations have linked its use to performance improvements. β- Alanine is the ‘beta’ form of the amino acid alanine, which muscle cells use to form carnosine. Carnosine is one of the more effective buffering agents in skeletal muscle, meaning that during high-intensity activity it helps stave off some of the things that slow you down

 

And there you have it, the top 10 best supplements for your body.

 

Salam Sayang

Shaklee Mealshake

Assalamualaikum,

This month, Shaklee is having a promotion for it’s Meal Shakes French Vanilla.

WHAT IS MEAL SHAKE?

Basically, its a FAST FOOD, NO GUILT kind of additional food for you & your family with CHILDREN being the MAIN FOCUS this shake is tailored for.

With their on-the-go lives, kids don’t  always have time for a sit-down meal. That’s why they need fast food options that are also good for them — choices like low-fat, low-glycemic Shaklee® Meal Shakes. These great-tasting, easy-to-mix drinks pack extra nutrition into any meal or snack. They provide 19 essential vitamins and minerals, and they’re a rich source of calcium and an excellent source of protein — the fundamental nutrients that growing kids and teens need to stay strong and healthy. A non-soy protein choice

Meal Shake French Vanilla
Meal Shake French Vanilla

 

FEATURES:

  • When mixed as directed, provides 35% or more of the Daily Values for 23 essential vitamins and minerals
  • Excellent source of dietary fiber and protein, and they weigh in at just 240 calories per serving when mixed with low-fat milk
  • Rich source of calcium
  • Non-soy protein choice
  • Low glycemic

DIRECTION:

  • For a creamy and nutritious 240 calorie shake, mix 1⁄4 cup of Shaklee Meal Shakes into 8 fluid ounces of cold low-fat milk.
  • For a richer, frothier shake with 330 calories, mix 1⁄3 cup of Shaklee Meal Shakes with 8 fluid ounces of cold whole milk and several ice cubes in a blender

A delicious, nutritious, convenient meal the whole family will love:

•    A nutritious instant breakfast
•    A delicious, inexpensive meal in a hurry
•    An instant meal for athletes
•    A delectable snack any time of day
•    An ideal meal low in cholesterol, fat and sodium.

Shaklee Meal Shakes is a source of protein with added vitamins and minerals. It provides balanced proportions of each of the nine amino acids that are essential for your body, and therefore must be present in the diet for proper growth and maintenance.  In fact, Shaklee Meal Shakes contains all the amino acids naturally present in protein including the essential and non-essential amino acids.

Meal Shakes promotion for the month of June 2013
Meal Shakes promotion for the month of June 2013

Promotion for Meal Shakes this month of June 2013 is Buy 6 Free 1 at a RRP: RM113.75 (WM)/RM121.25 (EM)

To order please comment below or WhatsApp/Viber: 012-2794197

Salam Sayang