Jumpa Penjual Hebat

Assalamualaikum,

Hari ni sepanjang tengahari saya pergi adventure ke ibu pejabat Shaklee nun di Empire Gallery Subang tu. Pergi sana kerana nak beli produk baru untuk diuji..cewah! Macam saintis pula. Haruslah diuji kan..baru tahu berkesan atau tak. You all pun mesti nak tahu kan apa pengalaman saya selepas makan supplemen Shaklee ni

Anyway, terjumpa la rakan-rakan penjual yang lain di sana. Mereka ini hebat-hebat belaka. Antaranya Puteri Yusoff. Ni otai tahu. Then jumpa juga Aishah Amin who os the one that introduced me to Shaklee’s product. Saya? Masih bertatiho_O Saya juga terjumpa penjual hebat Shaklee di situ iaitu Mama Faiz! Siap dapat cenderehati dari dia. Kalau you all sempat jengah la blog Mama Faiz ye.

image

Sekian nukilan petang dari saya.

Psst..saya tidak memaksa anda membeli dari saya. Cukup sekiranya info di sini bermanfaat untuk anda ^__^

Walaupun pagi sudah sarapan protein tetapi sebenarnya saya masih mengantuk sepanjang hari. Malam ni nak try produk baru. Apa dia?

Tunggu…

Salam sayang

My adventure today

SID: 928995
WHATSAPP: 0122794197

What's Your Adventure Today

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s